Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798
2 april 2022

Een maatwerkdeur: hoe werkt dat?

Je wil een mooie stalen deur in je woning of kantoor laten plaatsen. Misschien weet je al precies wat je wil en heb je al een kijkje genomen tussen alle mogelijkheden van Zowmooj. Als je geen standaard ontwerp wil of moet werken met afwijkende maten dan kunnen we bij Zowmooj een maatwerkdeur voor je maken. Helemaal aangepast op jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning. Benieuwd hoe dit proces in zijn werkt gaat, hieronder leggen we alles aan je uit.

Een deur uitzoeken
Voor we aan de slag kunnen met jouw maatwerkdeur is het natuurlijk belangrijk dat je precies weet wat je wil. Weet je dat nog niet, geen zorgen, we denken graag met je mee. Wat voor deur past het best bij jouw wensen en welke mogelijkheden zijn er voor jouw woning. In dit artikel kun je er achter komen wat voor type deur bij je past. En hier leggen we meer uit over het aanvragen van een offerte, ook als je nog niet precies weet wat je wil. Als je wel al een duidelijk idee hebt dan kunnen we meteen aan de slag gaan. Natuurlijk vraag je ook dan eerst een offerte aan, omdat het om een maatwerkdeur gaat, moeten we de mogelijkheden en de prijs bekijken. Je hoort binnen 48 uur iets van ons en bekijken we of we samen aan de slag gaan.

De deur inmeten
Zodra je hebt besloten een maatwerkdeur te willen laten maken door Zowmooj gaan we voor je aan de slag. De eerste en hele belangrijke stap is het inmeten van de deur. We komen langs om alles precies te bekijken en op te meten. Voor ieder type deur moeten we namelijk met andere zaken rekening houden. Bij het plaatsen van de deur in een bestaand kozijn moet het exact dezelfde maat zijn terwijl je bij een schuifdeur weer meer speling hebt. Op al deze punten letten we zodat jouw deur straks perfect hangt.

We geven advies
Verder is het van belang dat we naar de omstandigheden kijken van het inmeten van de deur. Zijn de muren waterpas, is het materiaal van muur en plafond geschikt om in te boren, moet er rekening gehouden worden met een vloerverwarming en kan de deur voldoende open draaien. Dit zijn zaken die we grondig bekijken voordat we de deur gaan maken. Zo weten we zeker dat de deur straks ook echt geplaats kan gaan worden.

Mocht het nou zo zijn dat we niet direct een deur kunnen plaatsen, bijvoorbeeld door bovenstaande zaken, dan geven we advies om dit op te lossen. We denken mee of er iets veranderd kan worden in het ontwerp van de deur waardoor het wel mogelijk is. Kleine zaken kunnen wij ook zelf oplossen. Moeten er echt bouwtechnische aanpassingen worden gemaakt voordat de deur geplaats kan worden, dan adviseren wij hierin. Wat er moet gebeuren en eventueel raden we professionals aan die dit kunnen regelen.

Aan de slag
Zodra het ontwerp definitief is, alle maten corect zijn ingemeten en we alle eventuele problemen hebben getakeld, dan gaan we voor je aan de slag. De daadwerkelijke deur of glaswand zal door onze professionals gemaakt worden. Wanneer de deur is geproduceerd zullen we een afspraak met je maken om de plaatsing in te plannen. De mannen van Zowmooj komen bij je langs om de deur of wand te plaatsen. Ze gaan pas weg als de deur perfect hangt en jij het eindresultaat ‘zowmooj’ vindt.

Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom