Belafspraak Mijn offertes (0)
18 maart 2021

Een offerte aanvragen

Je bent op zoek naar een stalen deur of een stalen paneel voor in je woning of kantoor. Misschien heb je al helemaal voor ogen hoe deze eruit moet komen te zien of ben je nog aan het oriënteren wat je precies wil. Wat het ook mag zijn, je bent bij Zowmooj terecht gekomen omdat onze deuren je aanspreken of omdat je nog wat meer informatie wil. Wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte deur voor jou. Hieronder leggen we aan je uit hoe het aanvragen van een offerte in zijn werk gaat en hoe jij jouw ideale deur kunt samenstellen.

Standaard deur
Hier kun je alle mogelijkheden zien voor een stalen deur of frame. Van type deur, kleur staal tot aan het soort glas dat erin komt. We hebben opties voor standaard maten van de taatsdeur, scharnierdeur en schuifdeur. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een maatwerk deur te laten maken.

Als een standaard maat voldoet aan je wensen kun je deze maat bij het gewenst type deur selecteren op de website. Je krijgt nu de deur te zien, de keuze mogelijkheden voor die deur en een ‘vanaf’ prijs. De prijs hangt af van onder andere de volgende factoren: het type deur, soort glas, kleur frame en of de deur op maat ingemeten en door ons gemonteerd dient te worden. Je kunt de stalen deur zo helemaal aanpassen naar wens. Als je tevreden bent over hoe de Zowmooj deur eruit ziet kun je een offerte aanvragen via de offerte knop. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend en binnen 48 uur krijg je een reactie van ons. Als we nog vragen hebben dan nemen we eerst nog contact met je op en volgt de offerte daarna.

Maatwerk deur
Bij Zowmooj is het ook mogelijk om een stalen deur of paneel op maat te laten maken. Als het gaat om afwijkende maten, een dubbele deur, een paneelwand of andere specifieke wensen voor het ontwerp. Via deze pagina kun je een offerte aanvragen voor een maatwerkdeur. Hoe beter jij je wensen kunt omschrijven en hoe meer informatie je meestuurt, hoe specifieker en passender wij de offerte kunnen maken. Deze informatie is bijvoorbeeld: de soort deur die je wil, het ontwerp en de afmetingen. Daarnaast als het kan ook in wat voor ruimte en op wat voor ondergrond de deur gemonteerd dient te worden. Zo kunnen wij een zo goed mogelijke inschatting maken welke mogelijkheden er zijn voor uw wensen en wat dit zal kosten. Wij doen ons best om een passende offerte te maken binnen 48 uur. Soms is het bij een maatwerkdeur nodig om eerst nog contact te hebben zodat we zeker weten dat we jouw wensen goed begrijpen. We nemen dan zelf contact met je op.

Wij kijken met je mee
Heb je een idee wat je wil maar nog geen idee of het mogelijk is binnen je woning? Dan kunnen de mannen van Zowmooj ook bij je langs komen. We bekijken dan de mogelijkheden voor een stalen deur en meten deze meteen in. Om de mogelijkheden en kosten hiervan te bespreken kun je hier contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee zodat ook jij een deur krijgt die perfect klopt en past.

Heb je wel vragen maar is het niet nodig dat we bij je langskomen? Dan kun je ook kosteloos een belafspraak inplannen. In 15 minuten kunnen we dan al je vragen beantwoorden, dit kan vaak al de volgende dag. 

Bezoek de showroom
We doen zo goed mogelijk ons best om op de website de deuren te laten zien zoals ze ook in uw huis komen te hangen. Toch snappen wij heel goed dat je de deuren van Zowmooj eerst even in het echt wil bekijken. Om te zien en voelen hoe onze stalen deuren zijn. Natuurlijk ben je welkom in onze showroom om de deur te voelen en zien. We kunnen dan ter plekke met je meedenken wat voor mogelijkheden er zijn voor een (maatwerk)deur. Onze showroom in Halsteren is op afspraak geopend, hier kun je een afspraak aanvragen.

We helpen je graag verder, heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom