Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798
25 januari 2022

Welke kleur kiest u voor uw stalen binnendeur?

De stalen binnendeuren en panelen van Zowmooj zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Door de robuuste en sierlijke uitstraling past een stalen binnendeur in vrijwel ieder interieur. Van robuust tot modern, een stalen binnendeur is een echte eye-catcher! Bij het verhuizen of opnieuw inrichten van een huis focussen mensen zich vaak op de standaard vraagstukken. Met welke kleur vrolijken we die saaie witte muur op? En welke kleur gordijnen passen daar goed bij? Niet rekening houdende dat de kleur van de binnendeur nét dat beetje extra kan toevoegen om het interieur in balans te brengen.

De mogelijkheden
Gaat u voorkeur uit naar een veilige kleur zoals wit, zwart of antraciet? Of kiest u juist liever voor een wat meer uitgesproken kleur zoals blauw of misschien zelfs rood? Geen probleem! De producten van Zowmooj zijn leverbaar in alle RAL-kleuren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u de deur of wand afstemmen op uw huidige interieur of omtoveren tot een uitgesproken eye-catcher. Onderstaand een klein overzicht uit de mogelijkheden.

Het voordeel van poedercoating
De stalen binnendeuren en wanden van Zowmooj zijn voorzien van een duurzame poedercoating, wat vele voordelen met zich mee brengt ten opzichte van vloeibare verf. Deze poedercoating zorgt namelijk niet enkel voor de stoere matte look, maar draagt ook bij aan de hoge kwaliteit van de producten. Zo beschermt het de producten tegen roest en beschadigingen waardoor u minder onderhoud hoeft uit te voeren. Daarnaast is de poedercoating uv-bestendig waardoor de deur of het paneel niet zal verkleuren wanneer het bloot wordt gesteld aan zonlicht.  Wilt u na een paar jaar toch van kleur veranderen? Geen probleem, de poedercoating van Zowmooj is overschilderbaar!

Advies nodig?
De kleur keuze voor uw stalen binnendeur of paneel kan voor veel twijfels en onzekerheid zorgen. Wij denken dan ook graag met u mee over de realisatie van uw wensen. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan snel contact met ons op of plan een bezoek in onze showroom!

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom