Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Een passende deur voor elk interieur!

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten systemen. Om het voor u wat gemakkelijker te maken hebben wij een mooie collectie van standaard deuren die u naar uw eigen wensen kunt aanpassen. De deuren van Zowmooj kenmerken zich door hun slanke design en naadloze afwerking. Of u nou voor een chique of juist een robuuste uitstraling gaat. Wij hebben een passende deur voor elk interieur!

Bekijk onze taatsdeuren.

Taatsdeuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Dit zorgt voor een prachtig effect bij het openen van de deur! Doordat deze deuren gemonteerd worden in het plafond en de vloer, kunnen ze verticaal om het as draaien. Wist je dat je voor dit type deur geen kozijn nodig hebt?

Bekijk alle taatsdeuren Maatwerk aanvragen

Bekijk onze scharnierdeuren.

Scharnierdeuren zijn één van de meest voorkomende deuren. Zoals de naam al aangeeft worden deze deuren met scharnieren opgehangen in het kozijn. De scharnierdeuren worden met kozijn geleverd maar kunnen evt in een bestaand kozijn gemonteerd worden, mits deze voldoende stevigheid biedt.

Scharnierdeuren bekijken Maatwerk aanvragen

Bekijk onze schuifdeuren.

Schuifdeuren zijn de ideale oplossing wanneer u weinig ruimte wilt gebruikten. Zoals de naam al aangeeft schuift u deze deur eenvoudig in of voor een deuropening. Kies uit een stoere montage waar de deur met een rails op de muur wordt bevestigd óf een elegante montage waar de deur met een inbouw systeem in de muur wordt bevestigd.

Bekijk alle schuifdeuren Maatwerk aanvragen

Bekijk onze vaste panelen.

Met vaste panelen creëert u een sfeervolle afbakening zonder lichtinval te verliezen. De panelen kunnen los in een ruimte worden geplaatst of als zijpaneel worden gecombineerd met een stalen binnendeur. Wist u dat wandpanelen optisch verruimend zijn?

Bekijk alle vaste panelen Maatwerk aanvragen
Maatwerk aanvragen?