Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798
3 januari 2022

De voordelen van Zowmooj

Zowmooj lijkt een kersverse speler te zijn op het gebied van stalen binnendeuren. Echter is niets minder waar. Wij zijn een team van bevlogen ambachtslieden. Samen ontwerpen en produceren wij al ruim 35 jaar producten van staal. Voornamelijk voor de zakelijke markt. Dit doen wij vanuit onze werkplaats in Halsteren waar de we de ruimte hebben om onze producten op een vakkundige werkwijze te ontwikkelen. En dat merk je!

De afwerking

De stalen binnendeuren van Zowmooj hebben een ongeëvenaarde afwerking. Alle naden zijn naadloos gelast, vlak geslepen en daarna gepolijst. Puur handwerk van onze vakmensen.

Slanke profielen

Na een intensief proces van uitzoeken en uitproberen zijn wij uitgekomen op hele ranke en constructief sterke profielen. Dit zie, voel en hoor je. Vooral met aluminium deuren is het verschil enorm. De stalen binnendeuren van Zowmooj vervormen op geen enkele manier. De deuren sluiten zoals het hoort en dat blijft zo.

Gelaagd veiligheidsglas

Het gelaagd veiligheidsglas wordt met een speciaal door ons ontwikkeld rubber profiel gemonteerd achter de glaslat. Dit voorkomt “rammelend” glas. Daarnaast loopt er bij het schoonmaken geen water achter het glas. Ideaal!

Kras bestendigde laklaag

De stalen binnendeuren van Zowmooj zijn voorzien van een sterke krasbestendige laklaag, standaard uitgevoerd in een poedercoating RAL 9005 (zwart). Natuurlijk kunnen de deuren ook in een andere kleur uitgevoerd worden. Lees hier meer over de kleurmogelijkheden.

Grote voorraad

Om onze klanten snel te kunnen helpen hebben wij altijd ongeveer 150 deuren uit onze select productlijn direct op voorraad. Ben je opzoek naar een stalen binnendeur in een speciale kleur of in een afwijkende maat? Neem dan eens een kijkje in onze overige productlijnen; premium en maatwerk. Lees hier meer over de verschillende productlijnen.

Eenvoud

De stalen taatsdeuren van Zowmooj zijn uitgevoerd met een taatsscharnier dat uitblinkt in eenvoud. Makkelijk te monteren en uniek door de telescooppen. Simpel vanaf de achterzijde omhoog te schroeven.

Zowmooj staat voor vakmanschap. Wanneer je een stalen binnendeur van Zowmooj aanschaft sta je altijd direct in contact met de maker. Ons technische team en onze verkopers staan in nauw contact met elkaar en helpen je graag op weg in de zoektocht naar jouw ideale deur. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom