Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Over ons

Even voorstellen!

Zowmooj bestaat uit een team van bevlogen ambachtslieden. Samen ontwerpen en produceren wij al ruim 35 jaar producten van staal. Dit doen we vanuit onze werkplaats in Halsteren waar we de ruimte hebben om onze producten op een vakkundig werkwijze te ontwikkelen. En dat merk je! Onze luxe, robuuste en tijdloze deuren ademen kwaliteit en vakmanschap. Wij vertrouwen in onze kunde en bieden onze klanten daarom 2 jaar garantie op onze stalen binnendeuren.

Lees ons blog

Achtergrond

Betaalbare luxe

Wij van Zowmooj willen staal toegankelijk maken. Daarom ook onze slogan: een stalen deur in elk interieur! Dit doen wij door op een vakkundige wijze, kwalitief goede stalen binnendeuren te ontwerpen en deze voor een betaalbaar bedrag aan te bieden. Wij noemen dit ook wel ‘betaalbare luxe’. Onze passie voor staal ziet u terug in het ontwerp en de afwerking. Ze zijn robuust maar toch sierlijk, stoer en sterk, strak en toch speels. Zowmooj!

Bekijk onze blog

Blogartikelen

Informatie binnen handbereik!

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Veel om over na te denken dus! En dat begrijpen wij als geen ander. Maar waar dient u allemaal rekening mee te houden? Op onze blog helpen wij u op weg!

Bekijk onze blogs

Welke kleur kiest u voor uw stalen binnendeur?

De stalen binnendeuren en panelen van Zowmooj zijn in diverse kleuren...

Lees meer

De voordelen van Zowmooj

Zowmooj lijkt een kersverse speler te zijn op het gebied van stalen...

Lees meer

Welk type deur past bij mij?

Voor een kwalitatief goede stalen deur ben je bij Zowmooj aan het juiste adres...

Lees meer

Ons werk spreekt voor zich!

In onze werkplaats in Halsteren werken wij dagelijks met een team van bevlogen ambachtslieden aan de realisatie van prachtige stalen binnendeuren. Het resultaat hiervan delen wij natuurlijk maar al te graag! Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.

Bekijk onze projecten