Belafspraak Mijn offertes (0)

Stalen scharnierdeuren

Scharnierdeuren zijn één van de meest voorkomende deuren. Zoals de naam al aangeeft worden deze stalen deuren met scharnieren opgehangen in het kozijn. De stalen scharnierdeuren van Zowmooj kenmerken zich door het slanke profiel en de naadloze afwerking. Daarnaast worden deze deuren geleverd inclusief een stalen kozijn. Wilt u toch liever uw eigen kozijn behouden? Geen probleem! Het assortiment bestaat uit verschillende soorten modellen, afmetingen en kleuren: een prachtige deur voor elk interieur!

Meest verkochte deuren

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen stalen scharnierdeuren

Een stalen scharnierdeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en benodigdheden. Wij begrijpen als geen ander dat dit tot veel vragen kan leiden. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veel voorkomende vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Stel jouw vraag!