Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798
Zowmooj stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren

Ons assortiment bestaat uit verschillende type échte stalen binnendeuren. Om het voor u wat gemakkelijker te maken, hebben wij een standaard collectie die u naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Onze deuren kenmerken zich door het slanke design en de naadloze afwerking. Of u nou voor een chique of juist een robuuste uitstraling gaat. Wij hebben een passende deur voor elk interieur!

Onze stalen binnendeuren

Voor welke type deur kiest u? U kunt de stalen binnendeur geheel naar eigen wens samenstellen in de configurator. Heeft u afwijkende maten of wensen? Vraag dan een maatwerk offerte aan!

Bekijk alle deuren Maatwerk deuren

OFFERTE

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze stalen binnendeuren ademen kwaliteit en vakmanschap en kenmerken zich door het slanke profiel. Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u gebruik maken van onze montage- en inmeetservice? Geef dit dan aan zodat we dit in de offerte mee kunnen nemen.

Vraag een offerte aan

Soorten stalen binnendeuren

Er zijn verschillende soorten stalen binnendeuren: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Een scharnierdeur is een klassieke deur die je in vrijwel elke woning ziet. Deze deur wordt met scharnieren in het kozijn gemonteerd. Een taatsdeur kan in beide looprichtingen worden geopend. Deze deur wordt met scharnieren in het plafond en de vloer gemonteerd. Een schuifdeur kan naar de zijkant worden opengeschoven. Deze deur wordt met een railsysteem in de muur of aan de muur bevestigd. Meer informatie over de verschillende type stalen binnendeuren.


Wat kost een stalen binnendeur?

Afhankelijk van het systeem (scharnier-, taats- of schuifdeur) kost een stalen binnendeur tussen de € 1.500 en € 3.000. We spreken dan over een deur uit een standaard collectie. Wilt u graag een dubbele deur, een deur in afwijkende maten of een deur met zijpanelen? Dan kan de prijs hoger liggen.


Echt staal of aluminium?

Onze stalen binnendeuren worden gemaakt van écht staal. Er worden tegenwoordig ook veel ‘steel look’ deuren aangeboden. Dit zijn deuren gemaakt van aluminium en zijn vaak goedkoper. Waarom zou u dan voor écht staal kiezen? Echte stalen binnendeuren zijn sterker waardoor het mogelijk is om ook grote constructies met een slank profiel te maken. Deuren van aluminium zijn minder sterk, gaan sneller wiebelen en lopen sneller beschadigingen op.


Stalen binnendeur op maat

Naast onze standaard collectie bieden wij ook stalen binnendeuren op maat aan. Denk hierbij aan stalen binnendeuren met zijpanelen, stalen binnendeuren met afwijkende vlakverdelingen of handvaten en stalen binnendeuren met afwijkende maten. Via ons maatwerk formulier kunt u geheel vrijblijvend een stalen binnendeur op maat aanvragen.


Stalen binnendeur met glas

Bent u op zoek naar een stalen binnendeur met glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze stalen binnendeuren zijn uitgevoerd met glas. Wij bieden diverse glas soorten aan: standaard glas, smoke grey glas, smoke brown glas en met glas. Wilt u de door kijk verminderen maar wel het lichtinval behouden? Kies dan voor smoke grey of mat glas!


Stalen binnendeur laten plaatsen

Wij adviseren om zowel de voorbereiding als de montage te laten uitvoeren door een professional. Wanneer u bij ons een stalen binnendeur aanvraagt, kunt u een beroep doen op onze optionele montageservice. Wanneer u over de juiste kennis en handigheid beschikt is het ook mogelijk om de stalen binnendeur zelf te monteren. Een stalen scharnierdeur is makkelijker te monteren dan een stalen taatsdeur en -schuifdeur. Hiervoor hebben wij diverse instructievideo’s en handleidingen gemaakt.

Laat u inspireren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerealiseerde projecten, laat u verrassen en doe ideeën op. Bekijk meer projecten.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen over stalen binnendeuren

Een stalen binnendeur kan veel vragen oproepen. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veelgestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag!