Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798
Stalen deur met kozijn plaatsen

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is een ware eyecatcher! Deze deuren kunnen namelijk zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Onze stalen scharnierdeuren kenmerken zich door het slanke profiel en de naadloze afwerking. Wij hebben een standaard collectie van scharnierdeuren en maken op aanvraag ook maatwerk scharnierdeuren.

Onze stalen scharnierdeur

Scharnierdeuren zijn één van de meest voorkomende deuren. Zoals de naam al aangeeft worden stalen scharnierdeuren met scharnieren opgehangen in het kozijn. Onze stalen scharnierdeuren kenmerken zich door het slanke profiel en de naadloze afwerking.

Standaard scharnierdeuren Maatwerk

OFFERTE

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze deuren ademen kwaliteit en vakmanschap en kenmerken zich door het slanke profiel. Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u gebruik maken van onze montage- en inmeetservice? Geef dit dan aan zodat we dit in de offerte mee kunnen nemen.

Vraag een offerte aan

Wat is een stalen scharnierdeur?

Een stalen scharnierdeur is een klassieke deur die u in vrijwel iedere woning zult aantreffen. De scharnieren van de deur zijn bevestigd aan de zijkant van het kozijn. Hierdoor opent en sluit de stalen scharnierdeur precies zoals u van een deur gewend bent. Een stalen scharnierdeur is de ideale optie wanneer u geen zin heeft in breekwerkzaamheden. Als de muur en het kozijn sterk genoeg zijn kan een stalen scharnierdeur zelfs geplaatst worden in het oude kozijn.


Wat kost een stalen scharnierdeur?

Een échte stalen schuifdeur, uit een standaard collectie, kost rond de 1200,-. Dit betekent dat het om een standaardafmeting gaat. Een maatwerk stalen scharnierdeur is vaak duurder: rond de 3.000,-. Maar waar zit nou precies het prijsverschil in en waar moet u als consument op letten? In dit artikel leggen wij uit waarom de prijs van een stalen scharnierdeur zo kan verschillen.


Met of zonder kozijn?

Onze stalen scharnierdeuren kunnen zowel inclusief als exclusief kozijn worden geleverd. Veel houten kozijnen zijn vaak sterk genoeg om een stalen deur te dragen. U hoeft dan niet perse een nieuw kozijn te plaatsen. Let hierbij wel op dat zowel de muur als het al bestaande kozijn sterk genoeg is. Een deur van staal is namelijk een stuk zwaarder dan bijvoorbeeld een aluminium deur.


Stalen scharnierdeur op maat

Naast onze standaard collectie stalen scharnierdeuren, maken wij ook stalen scharnierdeuren op maat. Denk hierbij aan afwijkende maten en andere vlakverdelingen, glastypes en handvaten. Alles is mogelijk! Vraag via ons maatwerk formulier vrijblijvend een offerte aan voor een stalen scharnierdeur op maat.


Het monteren van een stalen scharnierdeur

Heeft u twee rechterhanden? Dan kunt u de stalen scharnierdeur waarschijnlijk zelf monteren. Wij hebben hiervoor een montagehandleiding en een instructievideo gemaakt. Wanneer u niet over de juiste kennis en handigheid beschikt raden wij u aan een professional te raadplegen. Indien gewenst kunnen wij de stalen scharnierdeur inmeten en monteren. U kunt hiervoor een beroep doen op onze montageservice. Vraag bij de offerte naar de mogelijkheden!


Scharnierdeuren voor bedrijven

Wij maken stalen scharnierdeuren voor zowel particulieren als bedrijven. Onze stalen scharnierdeuren staan namelijk ook ontzettend mooi in kantoorpanden, kapperszaken, winkels en restaurants. Bent u op zoek naar een stalen scharnierdeur voor een klein óf groot project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Stalen schuifdeuren zijn een unieke en prachtige toevoeging aan uw kantoor of bedrijfsruimte. De deuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Stalen schuifdeuren dragen bij aan het creëren van een mooi, rustig en bovenal openlijke sfeer. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.

Laat je inspireren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerealiseerde projecten, laat je verrassen en doe ideeën op. Bekijk meer projecten.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen stalen scharnierdeuren

De zoektocht naar een stalen scharnierdeur kan veel vragen oproepen. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veelgestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag!
Vragen?