Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeuren is een ware eyecatcher! Deze deuren kunnen namelijk zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Onze stalen schuifdeuren kenmerken zich door het slanke profiel en de naadloze afwerking. Wij hebben een standaard collectie van schuifdeuren en maken op aanvraag ook maatwerk schuifdeuren.

Onze stalen schuifdeuren

Onze standaard collectie van stalen schuifdeuren bestaat uit vier modellen. U kunt deze deuren geheel naar eigen wens samenstellen in de configurator. Onze stalen schuifdeuren zijn standaard voorzien van een railsysteem. Op aanvraag kan er een ander type railsysteem geleverd worden.

Standaard schuifdeur Maatwerk schuifdeur

OFFERTE

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze deuren ademen kwaliteit en vakmanschap en kenmerken zich door het slanke profiel. Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u gebruik maken van onze montage- en inmeetservice? Geef dit dan aan zodat we dit in de offerte mee kunnen nemen.

Vraag een offerte aan

Wat is een stalen schuifdeur?

De naam zegt het eigenlijk al: een stalen schuifdeur is een deur die niet opendraait, maar schuift. Omdat de stalen schuifdeur niet open hoeft te draaien neemt de deur amper ruimte in beslag. Dit maakt de schuifdeur dan ook erg geschikt voor kleinere ruimtes. Daarnaast hoeft de stalen schuifdeur dankzij het railsysteem niet in een kozijn geplaatst te worden. Hierdoor oogt het profiel van de deur een stuk slanker dan een normale stalen deur.

Wat kost een stalen schuifdeur?

Een échte stalen schuifdeur kost rond de 1200,-. Hierbij gaan we uit van standaardmaten. Een maatwerk stalen schuifdeur kost al snel rond de 3000,-. Maar waarom bieden andere bedrijven een stalen schuifdeur een stuk goedkoper aan? Waarschijnlijk gaat het in dat geval om een aluminium deur, dat is dus geen échte stalen schuifdeur. In dit artikel leggen we uit waarom de prijs van een stalen schuifdeur zo kan verschillen.


Het railsysteem

Wij voorzien de stalen schuifdeuren van een standaard railsysteem. Dit railsysteem wordt op de muur geplaatst en kan vrijwel in alle huizen worden gebruikt. Wilt u liever een ander railsysteem? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij het railsysteem ook in de muur bevestigen óf kunnen wij de stalen schuifdeur voorzien van een barndoor railsysteem.


Een stalen schuifdeur op maat

Combineer een stalen schuifdeur met een tweede stalen schuifdeur of een vast wandpaneel. Dit geeft een extra mooie uitstraling aan uw interieur! Naast onze standaard collectie bieden wij ook maatwerk stalen schuifdeuren aan. Via ons maatwerk formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Het monteren van een schuifdeur

Het monteren van een schuifdeur is niet zo eenvoudig als bijvoorbeeld de montage van een stalen scharnierdeur. Wanneer u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt, kunt u de stalen schuifdeur zelf monteren. Echter raden wij u aan om zowel de voorbereiding als de montage door een professional te laten uitvoeren. Dit kunnen wij voor u doen, maar u kunt ook een aannemer inschakelen. Benieuwd naar de montage kosten? Dat is afhankelijk van de type deur en het montage adres. Vraag vrijblijvend een kosten indicatie aan via ons contactformulier.


Een stalen schuifdeur voor kantoor?

Stalen schuifdeuren zijn een unieke en prachtige toevoeging aan uw kantoor of bedrijfsruimte. De deuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Stalen schuifdeuren dragen bij aan het creëren van een mooi, rustig en bovenal openlijke sfeer. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.

Laat je inspireren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerealiseerde projecten, laat je verrassen en doe ideeën op. Bekijk meer projecten.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur kan veel vragen oproepen. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veelgestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag!
Vragen?