Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur is een ware eyecatcher! Deze deuren kunnen namelijk zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Onze stalen taatsdeuren kenmerken zich door het slanke profiel en de naadloze afwerking. Wij hebben een standaard collectie van taatsdeuren en maken op aanvraag ook maatwerk taatsdeuren.

Onze stalen taatsdeuren

Onze standaard collectie taatsdeuren bestaat uit vier verschillende modellen. U kunt deze deuren geheel naar eigen wens samenstellen in de configurator. Heeft u afwijkende maten of wensen? Vraag dan een taatsdeur maatwerk offerte aan!

Standaard taatsdeur Maatwerk taatsdeur

OFFERTE

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze deuren ademen kwaliteit en vakmanschap en kenmerken zich door het slanke profiel. Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u gebruik maken van onze montage- en inmeetservice? Geef dit dan aan zodat we dit in de offerte mee kunnen nemen.

Vraag een offerte aan

Wat is een stalen taatsdeur?

In tegenstelling tot normale deuren, welke worden gemonteerd aan de deurpost, worden taatsdeuren gemonteerd in het plafond en de vloer. Taatsdeuren draaien verticaal om het as, waardoor ze zowel naar binnen als naar buiten geopend kunnen worden. Dit zorgt voor een prachtig effect wat je interieur een luxe en exclusieve uitstraling geeft.


Prijs van een stalen taatsdeur

De prijs van een stalen taatsdeur kan enorm variëren. Een stalen taatsdeur kan rond de € 1.000,- kosten wanneer deze komt uit een standaard collectie. Afhankelijk van de wensen kan een maatwerk taatsdeur oplopen tot € 3.000,- In dit artikel leggen we uit waarom de prijs zo kan verschillen.


Aluminium versus staal

Onze stalen taatsdeuren worden gemaakt van écht staal. Echte stalen taatsdeuren zijn sterker dan andere varianten waardoor het mogelijk is om ook bij grote constructies een slank profiel te gebruiken. Taatsdeuren gemaakt van aluminium en hout zijn minder sterk, gaan sneller wiebelen en lopen sneller beschadigingen op.


Stalen taatsdeur op maat

Naast onze standaard collectie bieden wij ook maatwerk taatsdeuren aan. Denk hierbij aan taatsdeuren in afwijkende maten en kleuren, andere vlakverdelingen, andere handgrepen en/of ander types glas. Via ons maatwerk formulier kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk taatsdeur aanvragen.


Taatsdeur laten plaatsen

Wanneer u over de juiste kennis en handigheid beschikt is het mogelijk om de stalen taatsdeur zelf te monteren. Hiervoor hebben wij zowel een montagehandleiding als een instructievideo gemaakt. Echter raden wij u aan om zowel de voorbereiding als de montage te laten uitvoeren door een professional. Wanneer u bij ons een standaard taatsdeur of maatwerk taatsdeur aanvraagt kunt u een beroep doen op onze montageservice.


Taatsdeuren voor bedrijven

Wij maken stalen taatsdeuren voor particulieren én bedrijven. Onze stalen taatsdeuren komen staan namelijk ook erg mooi in kantoorpanden, kapperszaken en winkels. Wij werken dan ook graag met diverse professionals om mooie projecten te realiseren. Bent u op zoek naar stalen taatsdeuren voor een klein óf groot project? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Benieuwd naar onze geleverde taatsdeuren? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten!

Laat je inspireren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerealiseerde projecten, laat je verrassen en doe ideeën op. Bekijk meer projecten.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur kan veel vragen oproepen. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veelgestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag!
Vragen?