Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Op zoek naar een stalen deur met kozijn? Bij ons bent u aan het juiste adres! Laat ons u professioneel adviseren en begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte stalen deur met kozijn, die naadloos aansluit bij uw interieur.

Een stalen deur met kozijn

Een stalen deur met kozijn, ook wel bekend als een stalen scharnierdeur, biedt een tijdloze charme aan uw interieur. Onze stalen deuren met kozijn worden vakkundig opgehangen met scharnieren in het kozijn. De deuren voegen zo niet alleen een functionaliteit toe aan uw ruimte, maar ook een unieke stijl.

stalen deur met kozijn
stalen deur met kozijn
stalen deur met kozijn

Verschillende modellen

Wij hebben al vele stalen deuren met kozijnen geplaatst. Van standaardmaten tot maatwerk, alles is mogelijk. Ons standaard assortiment van stalen deuren met kozijnen bestaat uit vier ontwerpen: Duo, Quattro, Trio en de Vario. Stuk voor stuk kwaliteitsdeuren, verkrijgbaar in diverse kleuren met diverse glastypes. U kunt de standaard collectie zelf samenstellen op onze website.

stalen deur met kozijn – duo

stalen deur met kozijn – trio

stalen deur met kozijn – quattro

stalen deur met kozijn – vario

Met óf zonder kozijn?

Onze stalen deuren worden standaard inclusief een stalen kozijn geleverd. Wilt u toch liever uw eigen kozijn behouden? Geen probleem! Wel dient u rekening te houden met het gewicht van de stalen deur. Uw huidige kozijn moet dit qua draagkracht wel aankunnen. Wij adviseren u hier graag in!

stalen deur in bestaand kozijn
stalen deur in bestaand kozijn
stalen deur in bestaand kozijn

Stalen deur met kozijn op maat

Naast onze standaard collectie maken wij ook stalen deuren met kozijnen op maat. Geen compromissen meer op het gebied van design of afmetingen. Uw stalen deur met kozijn kan geheel naar wens worden gemaakt. Van het bepalen van het juiste ontwerp tot het selecteren van materialen en kleuren, ons team begeleidt u stap voor stap om ervoor te zorgen dat uw op maat gemaakte stalen deur perfect aansluit bij uw wensen.

De montage van een stalen deur met kozijn

Het plaatsen van een stalen deur in kozijn vereist specifieke kennis en vakmanschap. Daarom adviseren wij altijd om dit over te laten aan een ervaren partij. Als uw vragen hebt over het montageproces of de scharnierdeuren van Zowmooj, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Daarnaast krijgen we bij Zowmooj regelmatig de vraag of onze deuren zelf geplaatst kunnen worden. Hoewel we aanraden dit door een vakman te laten doen, is het uiteraard ook mogelijk om zelf de deur te monteren. We begeleiden u graag in dit proces, en in slechts drie eenvoudige stappen kun u zelf aan de slag met het installeren van uw deur.

Wat kost een stalen deur met kozijn?

Een echte stalen deur met kozijn, uit onze standaard collectie, is verkrijgbaar vanaf € 1.236,00. De prijs van een stalen deur met kozijn is afhankelijk van het gewenste type glas, de vlakverdeling en de kleur. U kunt uw deur geheel naar eigen wens samenstellen.

Hieronder een kort overzicht van de standaardafmetingen en bijbehorende prijzen.

Bezoek onze showroom!

Onze deuren ademen kwaliteit en vakmanschap. Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan onze showroom. Let op: enkel op afspraak!

Vraag een offerte aan!

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afmetingen, de kleur of het ontwerp? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze standaard collectie stalen deuren met kozijn!

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen

Een stalen deur met kozijn is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en benodigdheden. Wij begrijpen als geen ander dat dit tot veel vragen kan leiden. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veel voorkomende vragen. Heeft u het antwoord op u vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Stel jouw vraag!