Zowmooj stalen deuren logo
Zakelijk Mijn offertes (0) 0164 745 798

Haliet – Scharnierdeur – 2315mm x 970mm

Zoals de naam al aangeeft wordt deze deur met scharnieren opgehangen in het kozijn. De scharnierdeuren worden met kozijn geleverd maar kunnen evt in een bestaand kozijn gemonteerd worden, mits deze voldoende stevigheid biedt. Vragen? Neem contact met ons op.

Deur samenstellen

1.334,00

Wilt u dit paneel combineren met een ander paneel of een deur? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Levertijd

Dit is afhankelijk van uw wensen. Wij informeren u in de offerte.

Vragen

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Professioneel advies

Met 35 jaar ervaring is Zowmooj dé specialist op het gebied van staal. Wij begeleiden en adviseren u dan ook graag in uw zoektocht naar de perfecte deur. Neem direct contact met ons op!

Contact ons

Bezoek Zowmooj

Een stalen binnendeur is een mooie investering, maar kent verschillende vormen, maten en kleuren. Wilt u graag de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze showroom!

Bekijk onze showroom

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen als geen ander dat dit tot veel vragen kan leiden. Wij hebben daarom alvast antwoord gegeven op de veel voorkomende vragen. Heeft u het antwoord op u vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Stel jouw vraag!